آشپزی
1397/11/02 11:42

کیک توت فرنگی

مواد لازم:

آرد 60 گرم
تخم مرغ                                                                                    3 عدد
شکر
60 گرم
بادام خرد شده
25 گرم
کره   300 گرم
وانیل   2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر   یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کیک:
شکر   50 گرم
توت فرنگی    375 گرم 
آب توت فرنگی    1 قاشق غذاخوری 
خامه    1 لیوان 
آب کمپوت هلو    1 قاشق غذاخوری 
کمپوت هلو    4 تکه 
برگ نعناع    چند برگ 
خلال پسته    به مقدار لازم 
طرز تهیه:

ابتدا شکر، وانیل و تخم مرغ را در ظرف بریزید ئ هم بزنید.ظرف را داخل ظرف بزرگتری که درون آن چند قطعه یخ ریخته اید بگذارید و مواد را خوب هم بزنید تا حالت کرم پیدا کند و به رنگ سفید درآید. آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و بادام را هم به آن اضافه کنید و خیلی ملایم هم بزنید. بعد کرده آب شده را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید.
مواد را درون قالب چرب شده بریزید و قالب را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را کنار بگذارید تا سرد شود و سپس کیک را در ظرف مخصوص برگردانید.

تزیین کیک:

  ابتدا توت فرنگی ها و آب توت فرنگی را با نصف شکر مخلوط کنید و بگذارید چند جوش بزند. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود. خامه باقی مانده را با شکر را مخلوط کنید و روی کیک بمالید و با توت فرنگی ها و برش های هلو و برگ های کوچک نعناع، روی کیک را تزیین کنید. سپس آب کمپوت را دور کیک بریزید و خلال پسته را هم روی آن بپاشید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :