آشپزی
1397/10/30 15:19

لازانیا با سوسیس و کالباس

مواد لازم:

لازانیا 2 بسته
کالباس                                                                                    100 گرم
سوسیس
200 گرم
قارچ
100 گرم
پنیر گودا رنده شده   200 گرم
نمک و فلفل   به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را بشویید، حلقه حلقه کنید و کمی تفت دهید. سوسیس و کالباس را خرد کنید و همراه آن تفت دهید. لازانیا را در آب و نمک در حال جوش بریزید و بعد از اینکه کمی نرم شد، آبکشی کنید. ته یک ظرف تفلون را چرب کنید و یک لایه لازانیا بچینید و روی آن را از مواد بالا بریزید. بعد کمی پنیر گودای رنده شده بپاشید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. در آخر، یک لایه پنیر روی آن بپاشید و آن را در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا پخته شود.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :