آشپزی
1397/10/26 13:18

خوراک بادمجان با قارچ

مواد لازم:

قارچ 1 بسته
گوجه فرنگی                                                                                    500 گرم
فلفل دلمه خرد شده
1 عدد
نعناع خشک
2 قاشق غذاخوری
بادمجان حلقه و سرخ شده   500 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارجین   به اندازه لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را در کمی آب، نمک و سرکه قرار دهید تا تمیز شود. پیازها را خرد کرده و آنها را سرخ کنید. بادمجان ها را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید. فلفل دلمه و قارچ های حلقه شده را به خوراک اضافه کرده، کمی تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به خوراک اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این مرحله گوجه ی خرد شده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه، 2 لیوان آب داخل خوراک بریزید و زیر حرارت را کم کنید. بعد از اینکه خوراک شما پخت و جا افتاد نعناع را در روغن کمی تفت داده و به خوراک اضافه کنید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :