آشپزی
1397/10/25 11:49

ماکارونی مارتادلا

مواد لازم:

ماکارونی 1 بسته
پیاز سرخ شده                                                                                    3 قاشق غذاخوری
مارتادلا
نیم کیلو
گردوی خرد شده
نصف پیمانه
گوجه فرنگی   نیم کیلو
آبلیمو   2 قاشق غذاخوری
روغن   مقداری
نمک و فلفل و ادویه   به مقدار کافی
کره   به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا ماکارونی را در آب جوش بریزید، نمک و روغن را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بگذارید بماند تا بجوشد. بعد آن را آبکشی کنید و روی آن، آب ولرم بریزید. گوجه فرنگی رنده شده را با پیاز سرخ کرده، گردو، نمک و فلفل، همراه با کمی روغن تفت دهید. سپس، آبلیمو را به آن اضافه کهنید و حرارت را خاموش کنید. ماکارونی آماده شده را در ظرفی بریزید، سپس یک لایه ماکارونی، بعد یک لایه مارتادلا که به شکل نگینی خرد شده است بریزید. سس گوجه فرنگی را روی ماکارونی بریزید و بگذارید تا دم بکشد. وقتی که بخار کرد، کره را آب کرده و روی آن بریزید. ماکارونی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با گوجه فرنگی و کلم شور تزیین کنید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :