آشپزی
1397/10/10 12:26

شکلات عسلی

مواد لازم:

شکلات 200 گرم
نسکافه                                                                                    1 قاشق سوپخوری
فندق یا گردو پودر شده
100 گرم
وانیل
به مقدار کافی
شیر عسلی   130 گرم
طرز تهیه:

شیر را همراه عسل و نسکافه روی حرارت قرار دهید تا کمی حالت کشدار پیدا کند. سپس وانیل را همراه با گردو و فندق پودر شده به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید. روی یک سینی که از قبل آن را چرب کرده اید، مواد را پهن کنید و با چاقو آن را برش دهید. سپس سینی را کنار بگذارید تا خنک شود و مواد سفت شود.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :