آشپزی
1397/10/10 12:19

بیسکوئیت شکلاتی

مواد لازم:

کره 170 گرم
پودر قند                                                                                    70 گرم
آرد
170 گرم
کاکائو
25 گرم
مواد پر کننده بیسکوئیت
کره   50 گرم
پودر قند   100 گرم
خلال پرتقال   1 قاشق چایخوری
آب پرتقال   1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شود. آرد و کاکائو را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و چسبنده ای بدست آید.
پس از این که مایه آماده شد، آن را درون قیف بریزید و با اشکال مختلف روی سینی فر که از قبل آن را چرب کرده اید به اشکال مختلف تزیین کنید.
سینی را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت 15 دقیقه کنید تا بیسکوئیت ها طلایی رنگ شود. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون آورید و پس از چند دقیقه که بیسکوئیت ها سرد شدند، آنها را از سینی جدا کرده و در ظرف دیگری بچینید.
برای مواد مابین بیسکوئیت ها، ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا نرم شود. بعد خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را هم به مواد اضافه کنید. سپس روی یک عدد بیسکوئیت را از این مواد بمالید و یک بیسکوئیت دیگر را روی آن بگذارید و روی آن را کمی پودر قند بپاشید. تمام بیسکوئیت ها را به همین صورت درست کنید و داخل ظرف مناسب بچینید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :