آشپزی
1397/09/27 14:47

مربای کیوی

مواد لازم:

کیوی 2 کیلو
شکر                                                                                    3 کیلو
آب 4 لیوان
وانیل
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:

ابتدا کیویی که نه زیاد رسیده باشد نه زیاد کال را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. نصف شکر را لابه لای کیوی ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال نگهداری کنید. بعد از آن، کیوی ها را به همراه 4 لیوان آب روی حرارت گذاشته و وقتی کیوی کمی پخته شد، بقیه شکر را به آن اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و قوام بیاید. در آخر، وانیل را به آن اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و بگذارید خوب خنک شود و در ظرف شیشه ای بریزید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :