مواد لازم:
آرد گندم ۲ قاشق
کره یا روغن حیوانی ۲ قاشق
شکر ۵ قاشق
آب ۱ تا ۱و نیم لیوان
طرز تهیه:
کره را در قابلمه ریخته و وقتی آب شد آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شکر را در آب حل کرده و میجوشانیم تا شکر آب شود. حرارت آرد را ملایم می کنیم. سپس شربت را به تدریج داخل آرد ریخته و مرتب بهم میزنیم تا آرد کاملا صاف شود.(گلوله نشود) سپس اجازه میدهیم آهسته بجوشد و به روغن بیافتد.
در صورت غلیظ بودن مایع مختصر آب به آن اضافه میکنیم.آرد کاچی باید کمتر از حلوا سرخ شود (طلایی شد کافی است).از آرد برنج نیز میتوان استفاده کرد.
برای بچه های کم وزن، مقداری پودر پسته یا پودر گردو با کاچی مخلوط کنید. بسیار مقوی و پرخاصیت.برای کودکان بالای یکسال میتوانید کمی گلاب و زعفران هم به شربت کاچی اضافه کنید.