آشپزی
1397/09/18 11:18

شیرینی دانمارکی

مواد لازم:

خمیر شیرینی 1 کیلو
خاک قند                                                                                    50 گرم
دارچین 1 قاشق غذاخوری
کره
50 گرم
مواد لازم برای تزئین شیرینی
شکر   100 گرم
آب گرم    3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

ابتدا دارچین، کره و خاک قند را مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا به صورت مایه کرم دربیاید. خمیر را پهن کرده و مخلوط کره را روی آن بمالید طوری که روی آن را کاملا بپوشاند. بعد خمیر را به شکل لوله کرده و ته خمیر را بچسبانید. سپس آن را به شش قسمت کرده و داخل سینی بلافاصله قرار دهید. روی شیرینی ها را با کاغذ فویل به مدت یک ربع بپوشانید تا خمیر پف کند. بعد از مدتی کاغذ را از روی شیرینی برداشته و سینی را در فر بگذارید تا بمدت 15 دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد پخته و طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کنید. شکر را با آب گرم مخلوط کرده و خوب بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست شود. سپس آن را به صورت مارپیچ روی شیرینی ها ریخته و در ظرف مورد علاقه خود چیده و میل نمایید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :