آشپزی
1397/05/06 15:18

پوره سیب زمینی، هویج و ذرت

ذرت پوره شده برای کودکان بهتر است چون راحت تر هضم می شود. این دستور غذا برای کودکان ۸ماه به بالا مناسب است. برای کودکان بالای ۱ سال نیز میتواند یک دیپ مغذی باشد. خصوصا برای کودکانی که به اندازه کافی سبزیجات مصرف نمی کنند. این پوره با افزودن کمی نمک و فلفل در کنار غذا برای تمام افراد خانواده مناسب است. درصورت تمایل می توانید این پوره را رقیق تر تهیه نموده و یک سوپ مغذی و خوشمزه داشته باشید.

مواد مورد نیاز

♦️۲۵ گرم کره (۲ قاشق غذاخوری)
♦️۵۰ گرم پیاز، پوست گرفته و خرد شده (۱/۳ پیمانه)
♦️۱۷۵ گرم هویج پوست گرفته و ریزشده (۳/۴ پیمانه)
♦️۲۰۰ گرم سیب زمینی، پوست گرفته و ریز شده (۱ ۱/۴ پیمانه)
♦️۲۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات و یا آب جوشیده سرد شده
♦️۵۰ گرم ذرت شیرین پخته شده (۱/۳ پیمانه)
♦️۱ تا ۲ قاشق چای خوری شیر معمول کودک

دستور طبخ

1- پیاز را کمی در کره تفت دهید (۱ دقیقه)
2- سپس هویج را به آن افزوده کمی تفت دهید (۵ دفیفه)
3- پس از آنکه هویج ها کمی نرم شد سیب زمینی را به همراه آب یا عصاره در ظرف بریزید و درب آنرا ببندید
4- اجازه دهید ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. وسپس ذرت را اضافه کرده به پختن ادامه دهید (۵ دقیقه)
5- پس از اینکه تمام مواد کاملا پخته شد، حرارت را خاموش نموده و قبل از پوره کردن صبر کنید تا کمی خنک شود

یادداشت

-اگر پوره شما چسبنده شد کمی آب به آن اضافه کنید
- این پوره را می توانید در کنار مرغ پخته شده سرو نمایید

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :