آشپزی
1397/08/30 13:18

کوفته آذری

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده   400 گرم
پیاز سرخ کرده   1 عدد
تخم مرغ   3 عدد
زرشک   1 قاشق سوپ خوری
آرد نخودچی   150 گرم
مغز گردو و خلال بادام                                                                                   به مقدار لازم
آلو بخارا   100 گرم
تخم مرغ آب پز                                                          2 عدد
زعفران آب کرده    3 قاشق غذاخوری 
نمک، فلفل، زردچوبه    به مقدار لازم 
طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ شده ی بدون چربی را با نمک، فلفل و زردچوبه ورز دهید. سپس تخم مرغ های خام را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. زعفران آب کرده و آرد نخودچی را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
پیاز داغ را با نمک، فلفل، زردچوبه و 5 لیوان آب گرم، در ظرفی روی حرارت کم بگذارید. از مایه ی کوفته یک گلوله بردارید، در دست صاف کنید و داخل آن آلو، تخم مرغ پخته شده، مغز گردو و زرشک بگذارید. بعد آن را گرد کنید، کوفته ها را در آب پیاز داغ، یکی کی بگذارید تا خوب بپزد. (آب کوفته پس از پخته شدن باید به اندازه ی دو لیوان باشد).

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :