آشپزی
1397/08/27 11:12

سس باتار

مواد لازم:

کره   100 گرم
آرد
یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ   4 عدد
آب گوشت                                                           2 فنجان
خامه   75 گرم
سرکه   2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

کره را در ظرفی داغ کرده و آرد را در آن سرخ می نماییم. سپس آب گوشت را به آن اضافه می کنیم تا غلیظ شود. نمک و فلفل را با زرده تخم مرغ، خوب مخلوط می کنیم سس را از روی حرارت برداشته و مخلوط بدست آمده را کم کم به سس اضافه می کنیم. در انتها خامه و سرکه را به سس می افزاییم.
 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :