آشپزی
1397/08/24 09:32

کیک دارچین

مواد لازم:

دارچین   1/5 قاشق چای خوری
آرد
150 گرم
شکر   150 گرم
تخم مرغ                                                          4 عدد
خامه     75 گرم
 کره    75 گرم


طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کرده و شکر، کره و مقداری دارچین را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید و سپس آرد را به مواد اضافه کنید. سفیده ها را آنقدر هم زده تا سفت شود و بعد به آهستگی سفیده ها را به مواد فوق اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد را در قالبی که چرب کرده اید و کاغذ روغنی در آن پهن کرده اید، بریزید و در فر یا حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود. بعد خامه را با شکر حل کرده و روی کیک بریزید و آن را تزیین کنید.
 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :