خانه
آرایش و زیبایی
تناسب اندام و سلامتی
کودک و نوجوان
گردشگری
آشپزی
تبلیغات
تماس با ما
آشپزی
1397/05/03 13:51
سویق
یعنی تفت دادن آرد با برخی حبوبات، آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آن ها را با هم مخلوط می کنند.سویق خواص فوق العاده ای دارد.
مطالب مرتبط
:
قیمه پلو
سوپ عروس
پیتزای زیتون و گوشت
سالاد رشتی
غوره شور
نظرات
نظر شما
نام
:
پست الکترونیکی
:
وب سایت
:
متن
:
تصویر :
برچسب ها :
آشپزی
,
هنر آشپزی
,
آشپزی مدرن
,
آشپزی سریع
,
آموزش آشپزی
,
آموزش آسان آشپزی
,
آموزش آشپزی به زبان ساده
,
سویق
,
طرز تهیه سویق
,
برای مشاهده آرشیو کامل کلیک کنید