مواد لازم (برای 4 نفر):
گندم پوست کنده 1 پیمانه
لپه 1/2 پیمانه
هویج خرد شده 1/2 پیمانه
یک عدد پیاز خرد شده کوچک
جعفری خرد شده 10 شاخه
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:
گندم و لپه را داخل قابلمه میریزیم و یه لیتر آب بهش اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه وقتی لپه و گندم تقریبا نیمپر شدن و نرم شده بودن بهش هویج و پیاز هم به سوپمون اضافه میکنیم هویج که پخته شد جعفری هم بهش اضافه میکنیم و بعدش رب گوجه فرنگی و ادویه جات و آبلیمو را میزنیم داخلش و هم میزنیم و با شعله کم میزاریم خوب پخته شه و خوب جا بیفته.