آشپزی
1397/05/01 11:38

پودینگ موزی

مواد لازم برای پودینگ موزی:

شیر :1/5 تا 2 لیتر
نشاسته ذرت :یک پیمانه
گلاب :یک پیمانه یا کمتر
موز رسیده و شیرین :2 تا 3 عدد
وانیل :1/2 قاشق چایخوری
گردو نگینی :نصف پیمانه
شکر :یک پیمانه
 

طرز تهیه پودینگ موزی:
 
موز را باید همان لحظه رنده کنید تا سیاه نشود، نشاسته، شکر و شیر را در یک قابله اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی شروع به غلیظ شدن کند.
بعد گلاب و وانیل را اضافه کنید و غلیظ که شد موز را بریزید و در آخر زعفران را اضافه کنید. با کمک کمی پودر کاکائو یا زعفران می توانید به پودینگ تان رنگ دهید.

مثل فرنی رویه می بندد و موزها هم زیاد بمانند سیاه می شوند برای اینکه رویه ضخیمی نبند می توانید کمی که از حرارت افتاد رویش را سلفون بکشید و بعد بگذارید تا خنک شود.

نکات تکمیلی در مورد پودینگ موزی

پودینگ موزی جزو غذای کودک می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پودینگ موزی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :