آرد سه چهارم فنجان
بکینگ پودر ۲ ق غ
نمک۲ ق چ
۱ پیمانه آب
روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر
موز۱ ق غ
شکر و پودر دارچین برای روی فریترها
طرز تهیه فریتر موز:
آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید .
آب و روغن را به آنها اضافه کرده هم بزنید تا غلیظ شود . غلظت باید به حدی باشد که پشت قاشق را بپوشانید . اگر بیش از حد غلیظ بود چند قطره آب به آن اضافه کنید و اگر خیلی رقیق بود کمی آرد به آن اضافه نمایید .
تابه ای را روی حرارت گذاشته روغن بریزید و بگذارید داغ شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد . موز را پوست کنید و از وسط نصف کنید و هر نیمه را به صورت طولی برش بزنید تا ۴ تکه موز داشته باشید . موزها را در خمیر زده و بگردانید تا کاملا به خمیر آغشته شوند و سپس در روغن فراوان سرخ ک نید تا تمام اطرافش طلایی شود .
فریترها را بعد از پخت روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضایشان گرفته شود سپس در کاسه مخلوط شکر ودارچین بگردانید و به همره سیروپ یا عسل بلفاصله سرو نمایید .
زیر یک سال نباید عسل استفاده شود