آشپزی
1397/04/30 16:59

رولت خاگینه

یک عدد تخم مرغ را با مقداری وانیل با چنگال کمی هم بزنید تا از لخته بودن در بیاد. سپس 1.5 قاشق ماست خامه ای را به مواد اضافه کنید. ماست بهتر است تقریبا سفت باشه، چون اگر رقیق باشه مقدار بیشتری آرد لازم میشه و در نتیجه خاگینه ما سفت میشه. از ماست خامه ای شیرین استفاده کنید تا به بهترین مزه برسید. مواد را هم بزنید تا یکدست شود .حالا 1.5 قاشق آرد بریزید. یک چهارم قاشق بگینک پودررا به مواد اضافه کنید. غلظت مایه باید مثل فرنی گرم باشد. اگه غلظت آن مثل فرنی نبود باز آرد بریزید.

2- تابه را گرم کنید. دقت کنید تابه داغ نشود فقط کافیست که تابه گرم باشد. مواد را داخل ماهیتابه بریزید و طوری پخش کنید که لایه خیلی نازکی تشکلیل شود. وقتی یک طرف خاگینه طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. حالا شیره انگور را روی خاگینه آماده شده بریزید. میتوانید پودر پسته و گردو را هم وسط آن بریزید و آن را مثل رولت بپیچید سپس قسمت بیرونی خاگینه را هم کمی شیره انگور بریزید و برش بزنید یا اینکه ساده ساده آن را به بچه ها بدهید. سرد یا گرم بودن آن فرقی نمی کند. خاگینه را میتوانید با میوه های فصل یا پسته و گردو و مواد مغذی تزیین کنید. 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :