یه دستور شیرینی دارم که هم خیلی ساده هست و هم مقوی. این شیرینی اسمش بورفی هست و یه شیرینی هندیه.
مواد لازم:
پودر نارگیل 250 گرم
پسته خام یک مشت
هل سبز مقداری
شیر عسل یک قوطی
طرز تهیه:
200 گرم از پودر نارگیل را با شیر عسل غلیظ که تو همه سوپر مارکت ها هست مخلوط می کنید. (بعضی ها این شیر عسل را به عنوان شیر نستله و شیر عسل والفجر می شناسند.) سپس هل سبز را با پسته کوبیده و به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد از مخلوط کردن به مدت 10 دقیقه روی شعله کم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد. سپس دست را کمی مرطوب کرده و گلوله هایی کوچکی از مواد را برداشته گرد و در بقیه پودر نارگیل می غلطانیم. این شیرینی را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. چون ممکن است به خاطر داشتن شیر عسل در هوای گرم خانه فاسد شود.