آشپزی
1397/04/30 14:48

شیرینی بورفی

یه دستور شیرینی دارم که هم خیلی ساده هست و هم مقوی. این شیرینی اسمش بورفی هست و یه شیرینی هندیه.

مواد لازم:

پودر نارگیل                250 گرم
پسته خام                    یک مشت
هل سبز                      مقداری
شیر عسل                  یک قوطی

طرز تهیه:

200 گرم از پودر نارگیل را با شیر عسل غلیظ که تو همه سوپر مارکت ها هست مخلوط می کنید. (بعضی ها این شیر عسل را به عنوان شیر نستله و شیر عسل والفجر می شناسند.) سپس هل سبز را با پسته کوبیده و به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم  بعد از مخلوط کردن به مدت 10 دقیقه روی شعله کم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد. سپس دست را کمی مرطوب کرده و گلوله هایی کوچکی از مواد را برداشته گرد و در بقیه پودر نارگیل می غلطانیم. این شیرینی را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. چون ممکن است به خاطر داشتن شیر عسل در هوای گرم خانه فاسد شود.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :