مواد لازم :
آرد نان سنگک:150 گرم (1 پیمانه )
روغن جامد :50 گرم
روغن مایع:125 میلی لیتر (نصف پیمانه)
خرمای بدون هسته :20 عدد (ترجیحاً خرمای دشتستان)
مواد لازم برای تزیین:
پودر نارگیل:به میزان لازم
پودر پسته :به میزان لازم
کنجد :به میزان لازم
طرز تهیه :
آرد سنگک را در تابه ای بریزید و مخلوط روغن جامد و مایع را به آن بیفزایید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کاملاً سرخ شود؛ به اندازه ای که رنگ آن قهوه ای کم رنگ شود.خرمای هسته گرفته را به آرد سرخ شده بیفزایید و مرتب هم بزنید تا خرما نرم شود و آرد و خرما به صورت خمیری یکدست شود.
قالبی را چرب کنید و حلوای آماده را در آن بریزید و فشار دهید تا شکل گیرد.سپس آن را مانند کیک در ظرف مناسب برگردانید و روی آن را با کنجد، پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.
در صورت تمایل می توانید این حلوا را به روش دیگری هم آماده کنید؛ به این ترتیب که حلوای آماده شده را به شکل توپ های کوچکی در آورید و سپس آنها را در کنجد، پودر نارگیل و پودر پسته بغلتانید که این روش خوردنش برای کودکان دلپذیر تر است.