مواد لازم:
هویج |
|
1 کیلو |
شکر |
|
1/5 کیلو |
جوهر لیمو |
|
1 قاشق چایخوری |
وانیل |
|
1/2 قاشق چایخوری |
آب |
|
2 لیوان |
طرز تهیه:
ابتدا هویج ها را خوب شسته و تمیز می کنیم و سپس هویج را با رنده درشت رنده می کنیم. بعد روی حرارت گذاشته تا چند جوش بخورد. وقتی نیمه پخت شد، شکر، آب، وانیل و هل ساییده شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. وقتی هویج ها پخته شد و شربت به قوام آمد، آن را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. وقتی سرد شد آن را در شیشه دردار بریزید و در جای خنک نگهداری کنید تا مربای شما کپک بزند.