آشپزی
1397/04/26 15:08

کمپوت آناناس

مواد لازم:

آناناس                                                                  2 عدد 
قند یا شکر    500 گرم 
آب    6 لیوان 

طرز تهیه:

ابتدا آناناس را پوست بگیرید، از وسط جدا کنید و مغز آن را در بیاورید و به تکه های کوچک ببرید. سپس قند را با آب روی حرارت قرار دهید و بعد از حل شدن تکه های آناناس را به آن اضافه کنید. آناناس ها باید به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم، در شربت بپزد و قبل از له شدن باید آن را از روی شعله بردارید. پس از سرد شدن کمپوت، آن را در ظرف مناسب بریزید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :