مواد لازم:
توت فرنگی |
|
3 کیلو |
شکر |
|
2 کیلو |
ژلاتین |
|
3 ورق |
طرز تهیه:
توت فرنگی ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آنها را له کنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. پس از اینکه چند جوش زد، شکر را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا غلیظ شود. ژلاتین را در مقداری آب گرم حل کنید و به توت فرنگی اضافه کنید. برای تغییر طعم یا مزه می توانید از کمی گلاب یا وانیل استفاده کنید. بعد از اینکه مارمالاد چند جوش زد، آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس در ظرف مناسب بریزید.