مواد لازم:
پودر کاکائو |
|
یک چهارم پیمانه |
کره |
|
2 قاشق سوپخوری |
آبجوش |
|
3 قاشق سوپخوری |
شکر |
|
یک دوم پیمانه |
وانیل شکری |
|
یک چهارم قاشق چایخوری |
خامه |
|
یک و یک دوم پیمانه |
پودر قند |
|
2 قاشق سوپخوری |
سفیده تخم مرغ |
|
3 عدد |
طرز تهیه:
کاکائو را همراه با کره روی حرارت ملایم بگذارید تا حل شود. آب جوش و نیمی از شکر را اضافه نمایید و هم بزنید تا شکر حل گردد. بعد از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید. پس از اینکه کاملا خنک شد، خامه را با پودر قند زده، به مواد بالا اضافه نمایید. سپس سفیده ها را بزنید و به محض اینکه کف کرد، نیم دیگر شکر را به آن اضافه کنید. با همزن بزنید تا سفیده ها کاملا سفت گردد. بعد به مواد بالا اضافه نمایید. موس شکلات آماده را در گیلاس ریخته و به مدت 24 ساعت در یخچال بماند. سپس روی آن را با خامه شیرین تزئین کنید.