آشپزی
1397/04/26 14:03

آش دوغ

مواد لازم:

سبزی آش    2 کیلو 
نخود و لوبیا    500 گرم 
پیاز                                                                      1 عدد 
برنج    0/5 کیلو 
دوغ    0/5 کیلو 
نمک و فلفل    به مقدار لازم 
روغن    150گرم 

طرز تهیه:

برنج را با آب کمی می پزیم، سپس سبزی پاک شده و خرد شده را به آن می افزاییم. نخود و لوبیا را که ابتدا پخته ایم نیز در این مرحله به مواد بالا اضفه می کنیم. پیاز در روغن سرخ کرده و نمک و روغن و زردچوبه را به آش می افزاییم. در آخر دوغ را در آش ریخته و خوب هم می زنیم. پس از 15 تا 20 دقیقه که دوغ در آش خوب جوشید آش آماده است.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :