مواد لازم:
سبزی آش |
|
2 کیلو |
نخود و لوبیا |
|
500 گرم |
پیاز |
|
1 عدد |
برنج |
|
0/5 کیلو |
دوغ |
|
0/5 کیلو |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
روغن |
|
150گرم |
طرز تهیه:
برنج را با آب کمی می پزیم، سپس سبزی پاک شده و خرد شده را به آن می افزاییم. نخود و لوبیا را که ابتدا پخته ایم نیز در این مرحله به مواد بالا اضفه می کنیم. پیاز در روغن سرخ کرده و نمک و روغن و زردچوبه را به آش می افزاییم. در آخر دوغ را در آش ریخته و خوب هم می زنیم. پس از 15 تا 20 دقیقه که دوغ در آش خوب جوشید آش آماده است.