مواد لازم:
ران مرغ |
|
نیم کیلو |
قارچ |
|
300 گرم |
پیاز |
|
2عدد |
روغن |
|
به مقدار لازم |
آبلیمو |
|
دو قاشق سوپ خوری |
فلفل و نمک |
|
به مقدار لازم |
پیازچه |
|
100 گرم |
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ریز شده را با 5 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا پخته شود، بعد پیاز، قارچ، پیازچه خرد شده را با نمک و فلفل کمی تفت دهید و به مرغ پخته شده اضافه کنید تا چند جوش بزند و خوب جا بیفتد. زمانی که سوپ آماده شد، مقداری آبلیمو با سرکه را به آن اضافه کنید.