مواد لازم:
برنج |
|
نیم کیلو |
باقلا خشک |
|
750 گرم |
روغن |
|
250 گرم |
پیاز |
|
2 عدد |
نمک ، زردچوبه، دارچین |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم، پس از اینکه پیازها طلایی رنگ شد به آن زردچوبه افزوده، سپس باقلا را در ظرف ریخته با 6 لیوان آب و نمک می گذاریم بپزد و نیم پز شود. سپس برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا با هم دم بکشد. سپس هنگام کشیدن در دیس روغن داغ فراوان را به آن افزوده و جهت تزیین کمی دارچین روی آن می پاشیم.