آشپزی
1397/04/26 13:17

دمی باقلا

مواد لازم:

برنج                                                                    نیم کیلو 
باقلا خشک    750 گرم 
روغن    250 گرم 
پیاز    2 عدد 
نمک ، زردچوبه، دارچین    به مقدار لازم 


طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم، پس از اینکه پیازها طلایی رنگ شد به آن زردچوبه افزوده، سپس باقلا را در ظرف ریخته با 6 لیوان آب و نمک می گذاریم بپزد و نیم پز شود. سپس برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا با هم دم بکشد. سپس هنگام کشیدن در دیس روغن داغ فراوان را به آن افزوده و جهت تزیین کمی دارچین روی آن می پاشیم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :