مواد لازم:
سیر |
|
2 حبه |
فلفل سیاه |
|
1 قاشق سوپخوری |
آرد |
|
یک چهارم پیمانه |
راسته گوسفند |
|
یک تکه (در حدود دو کیلو) |
گوجه فرنگی |
|
3 عدد |
پیاز |
|
1 عدد |
روغن |
|
به میزان لازم |
نمک |
|
به میزان لازم |
قلوه گاه گوسفند |
|
16 قطعه |
آب انگور |
|
1 پیمانه |
سیب زمینی متوسط |
|
6 عدد |
جعفری خرد شده |
|
یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 500 درجه فارنهایت گرم نموده، سیر و فلفل را روی یک دستمال تمیز ریخته و با قسمت تخت چاقو روی آن فشار دهید تا تقریبا خرد شود، سپس آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید. از مواد آماده به اطراف گوشت مالیده و گوشت را در ظرف مخصوص، در طبقه ی وسط فر بگذارید. درجه فر را کم کرده، به 325 درجه برسانید و منتظر بمانید تا گوشت پخته شده و رنگ روی آن قهوه ای شود. گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید. در نیمه پخت، گوشت را بیرون آورده و به آن نمک بزنید، پیاز را روی آن ریخته و قطعه های گوشت قلوه گاه را روی آن قرار داده و با آب انگور و گوجه فرننگی خرد شده در سینی فر قرار دهید. سیب زمینی ها را از وسط دو نیم کرده و در نیمه پخت، دور تا دور گوشت قرار داده تا کاملا پخته و بریان شود. در آخر آب گوشت باقی مانده در ظرف را از صافی رد نموده و در ظرف موردنظر گذاشته، سپس گوشت و سیب زمینی ها را در آن قرار داده و روی آن جعفری خرد شده می ریزیم.