آشپزی
1397/04/26 12:49

فیله گوشت بریان

مواد لازم:

سیر    2 حبه 
فلفل سیاه    1 قاشق سوپخوری 
آرد    یک چهارم پیمانه 
راسته گوسفند    یک تکه (در حدود دو کیلو) 
گوجه فرنگی    3 عدد 
پیاز    1 عدد 
روغن                                                          به میزان لازم 
نمک    به میزان لازم
 قلوه گاه گوسفند   16 قطعه
آب انگور    1 پیمانه 
سیب زمینی متوسط    6 عدد 
جعفری خرد شده    یک چهارم پیمانه 

طرز تهیه:
فر را روی حرارت 500 درجه فارنهایت گرم نموده، سیر و فلفل را روی یک دستمال تمیز ریخته و با قسمت تخت چاقو روی آن فشار دهید تا تقریبا خرد شود، سپس آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید. از مواد آماده به اطراف گوشت مالیده و گوشت را در ظرف مخصوص، در طبقه ی وسط فر بگذارید. درجه فر را کم کرده، به 325 درجه برسانید و منتظر بمانید تا گوشت پخته شده و رنگ روی آن قهوه ای شود. گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید. در نیمه پخت، گوشت را بیرون آورده و به آن نمک بزنید، پیاز را روی آن ریخته و قطعه های گوشت قلوه گاه را روی آن قرار داده و با آب انگور و گوجه فرننگی خرد شده در سینی فر قرار دهید. سیب زمینی ها را از وسط دو نیم کرده و در نیمه پخت، دور تا دور گوشت قرار داده تا کاملا پخته و بریان شود. در آخر آب گوشت باقی مانده در ظرف را از صافی رد نموده و در ظرف موردنظر گذاشته، سپس گوشت و سیب زمینی ها را در آن قرار داده و روی آن جعفری خرد شده می ریزیم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :