مواد لازم:
زبان گاو |
|
1 عدد |
جعفری و ترخون خرد شده |
|
1 فنجان |
سیر |
|
1 عدد |
رب گوجه |
|
2 قاشق سوپ خوری |
قارچ |
|
300 گرم |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
زبان را خوب تمیز کرده و در قابلمه با آب خوب می پزیم، سپس پیازها و سی را خوب ساطوری کرده و داخل آب می ریزیم. نمک و فلفل را افزوده، سپس قارچ ها را از عرض برش داده و یا جعفری و ترخون مخلوط می کنیم. رب را با کمی آب می گذاریم تا خوب بپزد. پس از پخته شدن زبان، آنرا خارج کرده پوست آن را کنده و خرخره را جدا می کنیم آن را در ظرفی قرار داده و قارچ ها و جعفری و ترخون ها را که خوب پخته شد و آب ان کاملا تمام شد، به همراه رب به صورت سس روی زبان می ریزیم.