خانه
آرایش و زیبایی
تناسب اندام و سلامتی
کودک و نوجوان
گردشگری
آشپزی
تبلیغات
تماس با ما
آشپزی
1397/04/26 11:46
پوره سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی
نیم کیلو
شیر
یک پیمانه
کره
2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی را با کمی آب و نمک پخته پوست آن را گرفته و چرخ کنید. سپس شیر و کره آب شده و فلفل را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پوره سفت شود.
مطالب مرتبط
:
پودینگ خرما
دلمه اروپایی، شرقی و سارماله
خوراک گوشت با سرکه و زیتون
سوهان گرد مخصوص قم
شیرینی پرسی
نظرات
نظر شما
نام
:
پست الکترونیکی
:
وب سایت
:
متن
:
تصویر :
برچسب ها :
آشپزی
,
هنر آشپزی
,
آشپزی مدرن
,
آشپزی سریع
,
آموزش آسان آشپزی
,
انواع پوره
,
آموزش آشپزی به زبان ساده
,
پوره سیب زمینی
,
سیب زمینی
,
طرز تهیه پوره سیب زمینی
,
برای مشاهده آرشیو کامل کلیک کنید