آشپزی
1397/04/25 14:16

پتاژ قارچ

مواد لازم:

قارچ                                                       250 گرم 
آب گوشت    نیم کیلو 
خامه    یک فنجان 
آرد برنج    یک قاشق سوپ خوری 
تخم مرغ    2 عدد 
نمک    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

آرد را با گوشت مخلوط  کرده، روی حرارت کم خوب هم می زنیم تا کمی غلیظ شود. سپس قارچ را تمیز شسته، ورقه ورقه خرد کرده، تفت داده و به مواد بالا می اقزاییم. سپس زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و به پتاژ افزوده و نمک را نیز در این مرحله می افزاییم.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :