مواد لازم:
گوشت ماهیچه |
|
نیم کیلو |
نعناع و جعفری |
|
نیم کیلو |
لپه |
|
یک فنجان |
روغن |
|
50 گرم |
سیب زمینی |
|
5 عدد |
رب گوجه |
|
2 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه |
|
به مقدار لازم |
گوجه سبز |
|
نیم کیلو |
پیاز |
|
1 عدد |
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را شسته، پاک کرده و خرد می کنیم. سپس با پیاز خرد شده و لپه می گذاریم تا بپزد. نعناع و جعفری خرد شده، گوجه سبز هسته گرفته و سیب زمینی پوست کنده را به آبگوشت می افزاییم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و رب