مواد لازم:
کره |
|
150 گرم |
شکر |
|
200 گرم |
نمک |
|
یک چهارم قاشق چایخوری |
جوز ساییده شده |
|
یک د وم قاشق چایخوری |
پوست پرتغال رنده شده |
|
1 عدد |
زرده تخم مرغ |
|
2 عدد |
آرد |
|
250 گرم |
طرز تهیه:
کره را با شکر، نمک ، جوز، پوست پرتقال و یک عدد زرده تخم مرغ هم بزنید تا کف کند. سپس آرد را به آن اضافه کنید و چنگ بزنید تا خمیر یکدستی بدست آید.
خمیر را به شکل لوله در بیاورید و در کاغذ فویل بپیچید و حدود 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس خمیر را از فویل درآورده، دومین زرده ی تخم مرغ را بزنید و روی خمیر بمالید و کمی هم شکر روی آن بپاشید. بعد خمیر را برش دهید و در سینی بچینید.
سینی را در قسمت وسط فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
توجه داشته باشید که در پخت اکثر بیسکوئیت ها، شیرینی ها و کیک ها، بایستی قالب را در قسمت وسط فر قرار دهید.