مواد لازم:
آرد |
|
1 پیمانه |
تخم مرغ |
|
3 عدد |
شکر |
|
1 پیمانه |
بکینگ پودر |
|
1 قاشق چایخوری |
آب جوش |
|
نصف پیمانه |
وانیل |
|
نصف قاشق چایخوری |
نمک |
|
به مقدار کم |
مغز بادام تلخ |
|
نصف قاشق سوپخوری |
مغز بادام شیرین |
|
2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
ابتدا شکر و زرده های تخم مرغ را خوب هم بزنید و بعد سفیده ها را هم بزنید تا کف کند. بکنیگ پودر، وانیل، نمک و مغز بادام را در آرد مخلوط کنید و آن را در زرده ها بریزید و خوب هم بزنید. سپس نصف فنجان آب جوش را در آن بریزید و هم بزنید. بعد سفیده تخم مرغ را هم به مواد اضافه کنید و فورا در قالب کیک که با کره آن را چرب کرده اید بریزید و به مدت یک ساعت بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
سپس کیک را از قالب درآورید و در ظرف مناسب بگذارید و دور کیک را با بادام بو داده و ریز خرد شده، تزیین کنید. همچنین روی آن را با کرم کره ای ساده و کرم کره ای قهوه ای تزئین کنید.