آشپزی
1397/04/25 11:24

کیک آبجوش

مواد لازم:


آرد                                   1 پیمانه 
تخم مرغ    3 عدد 
شکر    1 پیمانه 
بکینگ پودر    1 قاشق چایخوری
آب جوش    نصف پیمانه 
وانیل    نصف قاشق چایخوری 
نمک    به مقدار کم 
مغز بادام تلخ    نصف قاشق سوپخوری 
مغز بادام شیرین    2 قاشق سوپخوری 

طرز تهیه:

ابتدا شکر و زرده های تخم مرغ را خوب هم بزنید و بعد سفیده ها را هم بزنید تا کف کند. بکنیگ پودر، وانیل، نمک و مغز بادام را در آرد مخلوط کنید و آن را در زرده ها بریزید و خوب هم بزنید. سپس نصف فنجان آب جوش را در آن بریزید و هم بزنید. بعد سفیده تخم مرغ را هم به مواد اضافه کنید و فورا در قالب کیک که با  کره آن را چرب کرده اید بریزید و به مدت یک ساعت بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
سپس کیک را از قالب درآورید و در ظرف مناسب بگذارید و دور کیک را با بادام بو داده و ریز خرد شده، تزیین کنید. همچنین روی آن را با کرم کره ای ساده و کرم کره ای قهوه ای تزئین کنید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :