آشپزی
1397/04/25 11:00

بستنی آناناس

مواد لازم:

آناناس              750 گرم 
آبلیمو    2 قاشق غذاخوری 
شکلات سفید    110 گرم 
خامه غلیظ    1 پیمانه 
شیر    1/4 پیمانه 
پودر قند الک شده    3 قاشق غذاخوری 
برگ نعناع    مقداری برای تزئین  

طرز تهیه:

آناناس را به تکه های کوچکی ببرید و همراه آب آن را در ظرفی بریزید. بعد لیمو ترش را با آن مخلوط کنید. شکلات تکه تکه شده را در ظرفی بریزید و روی بخار (کتری یا قابلمه) قرار دهید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکلات آب شود و به شکل سس نرمی درآید. همچنین می توانید ظرف را در مایکروویو روی درجه 100% به مدت 60 تا 90 ثانیه  قرار دهید. سپس مایه را مرتب هم بزنید تا مواد یکدست و خنک شود. خامه را با پودر قند آنقدر بزنید تا سفت شود. 2 قاشق از خامه را به مایه ی شکلات اضافه کنید و هم بزنید. سپس باقیمانده ی خامه را نیز اضافه کنید. در انتها، آناناس خرد شده و آب را به آن اضافه کنید.
بعد فریزر را روی سردترین درجه قرار دهید و مایه ی بستانی را در ظرف پلاستیکی به مدت 2 ساعت یا تا زمانیکه بلورهای یخ در اطراف آن تشکیل شود، در فریزر قرار دهید. سپس با همزن آنقدر بزنید تا نرم شود. در ظرف را ببندید و دوباره در یخچال بگذارید. بعد از مدتی، عمل همزدن را تکرار کنید وقتی بستنتی کاملا بسته شد، فریزر را به درجه اولیه برگردانید. قبل از مصرف، بستنی را در یخچال نرم کنید و بعد با قاشق مخصوص، بستنی را قالب بزنید و با جوانه ی نعناع و یک چهارم آناناس تزیین کنید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :