آشپزی
1397/04/25 10:51

کمپوت آلبالو

مواد لازم:

آلبالو                          1 کیلو 
شکر    500 گرم 
آب    4 پیمانه 

طرز تهیه:
آلبالوهای مناسب برای تهیه ی کمپوت باید تازه و بدون لک باشند، در ابتدا باید آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد.
بعد از جوشیدن آن را از صافی عبور دهید تا مواد زائد شکر گرفته شود. در ضمن اگر به جای شکر از قند استفاده کنید، شربت زلال تری خواهید داشت. سپس آلبالوها را اضفه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند.
در این مرحله توصیه می شود آلبالوها را به هم نزنیم زیرا ممکن است له شود. بعد از مدتی آلبالوها را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
توصیه می شود در این کمپوت از هل و وانیل به هیچ عنوان استفاده نشود تا کمپوت مزه ی طبیعی خود را حفظ کند.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :