آشپزی
1397/04/25 10:37

مارمالاد آلبالو

مواد لازم:

آلبالو                                 1 کیلو 
 قند   500 گرم 
آبلیمو    2 قاشق سوپخوری 
 گلاب   نصف فنجان 

طرز تهیه:

آلبالوها را شسته و هسته ی آنها را جدا کنید. قند را همراه آب روی حرارت بگذارید و پس از قوام آمدن شربت، آلبالوها را که با مخلوط کن له کرده اید، اضافه کنید.
پس از ریختن آلبالوها|، آبلیمو و گلاب را بیفزایید. سپس آلبالو را از صافی عبور دهید و پس از سرد شدن در ظرف مناسب بریزید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :