مواد لازم:
گردو 1 کیلو
شکر 5/1 کیلو
گلاب نصف لیوان
آبلیمو یک لیوان
طرز تهیه:
اول گردوها را در آب جوشیده تا مقداری پخته و نرم شود. سپس با ناخن پوست روی گردوها را دربیاورید. آب و شکر را با هم حل کرده و گردوهای پخته شده را در آن ریخته و بگذارید چند جوش بخورد. بعد از چند جوش، حرارت را کم کرده و بگذارید به آرامی غلیظ شود. هنگامی که قوام آمد، آبلیمو را به آن اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش کنید. سپس گلاب را به آن اضافه کرده و با یک قاشق چوبی هم بزنید وقتی سرد شد، در ظرف مورد علاقه خود ریخته و در آن را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.