آشپزی
1397/04/23 14:59

کرم پرتغال

مواد لازم:

آب                                          یک دوم پیمانه

پودر ژلاتین                                یک و یک دوم قاشق سوپخوری

شکر                                       1 پیمانه

آب پرتغال                                 3 پیمانه

رنده پوست پرتغال                     1 قاشق چایخوری

خامه                                      1 پیمانه

طرز تهیه:

آب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود. شکر را با آب پرتغال مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب پرتغال حل شود. سپس محلول ژلاتین را به آن اضافه نموده و بعد از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال را به آن اضافه کرده و بگذارید تا کمی خنک شود. بعد با همزن برقی هم بزنید. خامه را نیز با همزن برقی زده تا جای پره های همزن روی خامه باقی بماند. سپس به مواد بالا اضافه کنید مجددا با همزن برقی هم بزنید، تا صاف و یکدست شود. در صورت دلخواه مغزهای پرتقال را ته قالب مورد نظر چیده، سپس کرم را روی آنها بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید. وقتی کرم خودش را گرفت ظرف را یک لحظه در آب گرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانید.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :