آشپزی
1397/04/23 14:57

املت خرما عروس

مواد لازم:

خرما                                          250 گرم

تخم مرغ                                     6 عدد

شیر                                          یک فنجان

روغن                                         100 گرم

نمک                                          به مقدار لازم


طرز تهیه:

خرما را پوست کنده، از عرض به دو قسمت تقسیم کرده، هسته آنها را خارج می کنیم و در روغن تفت می دهیم. سپس تخم مذغ ها را در ظرقی جدا شکسته، خوب زده و شیر و نمک را به آن می افزاییم. بعد آنها را روی خرماها می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم را تخم مرغ ها ببندند. سپس غذا آماده سرو می باشند.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :