آشپزی
1397/04/23 14:42

سالاد ذرت و مرغ

مواد لازم:

فیله مرغ                                        250 گرم

کنسرو ذرت                                    یک قوطی

نمک و فلفل                                   به مقدار لازم

فلفل دلمه ای                                1 عدد

روغن زیتون یا ذرت                           6 قاشق چای خوری

آبلیمو                                            6 قاشق چای خوری

شکر                                            یک دوم قاشق چای خوری

تربچه                                           4 عدد

پیاز                                              1 عدد

طرز تهیه:

فیله مرغ را شسته، چهارگوش خرد کرده، با یک عدد پیاز و آب می پزیم. سپس آنرا صاف کرده و با کنسرو ذرت مخلوط نموده، فلفل سبز و تربچه را خرد کرده و به موادمان می افزاییم. سپس روغن زیتون، شکر، نمک و فلفل و آبلیمو را خوب مخلوط کرده به سالاد افزوده و خوب هم می زنیم.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :