مواد لازم:
فیله مرغ 250 گرم
کنسرو ذرت یک قوطی
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون یا ذرت 6 قاشق چای خوری
آبلیمو 6 قاشق چای خوری
شکر یک دوم قاشق چای خوری
تربچه 4 عدد
پیاز 1 عدد
طرز تهیه:
فیله مرغ را شسته، چهارگوش خرد کرده، با یک عدد پیاز و آب می پزیم. سپس آنرا صاف کرده و با کنسرو ذرت مخلوط نموده، فلفل سبز و تربچه را خرد کرده و به موادمان می افزاییم. سپس روغن زیتون، شکر، نمک و فلفل و آبلیمو را خوب مخلوط کرده به سالاد افزوده و خوب هم می زنیم.