مواد لازم:
برنج نیم کیلو
سیب زمینی نیم کیلو
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه 2 عدد
طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته و چهارگوش ریز خرد می کنیم و در آب خیس می نماییم. گوجه فرنگی را نیز به همین ترتیب پوست کنده و خرد می کنیم. سپس برنج را پس از شستن و خیس کردن در ظرفی ریخته و به آن آب می افزاییم. (دقت کنید این برنج به صورت دمی می باشد.) آب باید به اندازه یک بند انگشت روی برنج را بگیرد. سپس نمک و فلفل و سیب زمینی و گوجه ها را به آن می افزاییم. پیاز را نیز خرد کرده و داخل آن می ریزیم و پس از اینکه برنج جوش آمد و آب آن تمام شد برنج را دم می کنیم.