آشپزی
1397/04/21 12:42

ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر

مواد لازم:

ران گوسفند    1/5 کیلوگرم 
سیر    8 حبه 
برگ بو    2 عدد 
برگ رزماری                                       2 عدد 
برگ آویشن    2 عدد 
روغن زیتون    2 قاشق سوپخوری 
آب    1 پیمانه 
نمک و فلفل   به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا چربی های اضافه دور ران را گرفته، آن را بشویید و با یک دستمال خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخ هایی روی ران ایجاد کنید و در داخل سوراخ ها، حبه های سیر و برگ های سبزیجات را قرار دهید. (اگر می خواهید از سبزیجات خشک استفاده کنید، آن را روی گوشت بپاشید.) سپس بوسیله فلم مو ران را به روغن زیتون آعشته کرده و فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ران گوسفند را در سینی فر گذاشته و به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید. بعد آب را روی ران ریخته و به مدت 20 الی 25 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوشت کاملا پخته و به روغن بیفتد. در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده، سپس ران را از سینی به ظرف دیگری انتقال داده و برش دهید، برای تزیین از سبزیجات استفاده کنید.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :