مواد لازم:
ران گوسفند |
|
1/5 کیلوگرم |
سیر |
|
8 حبه |
برگ بو |
|
2 عدد |
برگ رزماری |
|
2 عدد |
برگ آویشن |
|
2 عدد |
روغن زیتون |
|
2 قاشق سوپخوری |
آب |
|
1 پیمانه |
نمک و فلفل |
|
به میزان لازم |
طرز تهیه:
ابتدا چربی های اضافه دور ران را گرفته، آن را بشویید و با یک دستمال خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخ هایی روی ران ایجاد کنید و در داخل سوراخ ها، حبه های سیر و برگ های سبزیجات را قرار دهید. (اگر می خواهید از سبزیجات خشک استفاده کنید، آن را روی گوشت بپاشید.) سپس بوسیله فلم مو ران را به روغن زیتون آعشته کرده و فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ران گوسفند را در سینی فر گذاشته و به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید. بعد آب را روی ران ریخته و به مدت 20 الی 25 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوشت کاملا پخته و به روغن بیفتد. در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده، سپس ران را از سینی به ظرف دیگری انتقال داده و برش دهید، برای تزیین از سبزیجات استفاده کنید.