مواد لازم:
قارچ تازه |
|
500 گرم |
سوسیس کوکتل |
|
200 گرم |
بلغور گندم |
|
250 گرم |
ریحان، نمک، فلفل |
|
به مقدار لازم |
زیتون سبز |
|
100 گرم |
روغن زیتون |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
قارچها را به دقت با آب و سرکه شسته و ته قارچ را جدا کنید، آب آنها را گرفته، قطعه قطعه کنید. اگر قارچها کوچک بودند به صورت کامل در خوراک استفاده شوند. بلغور گندم را نیز در آب نمک بپزید. بعد از هشت دقیقه چوشیدن حرارت را زیاد کنید تا آب آن خشک شود، سپس یک قاشق سوپ خوری، روغن زیتون، سوسی کوکتل حلقه حلقه شده و قارچ ها را که قبلا در روغن سرخ شده را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل زده و مخلوط را هم بزنید. این خوراک را با سس گوجه فرنگی، ریحان و زیتون میل کنید.