آشپزی
1397/04/21 12:12

پوره لبو

مواد لازم:


لبوی پخته شده                                              1 کیلو 
سرکه    1/2 استکان 
روغن زیتون   1/4 استکان 
نمک    به مقدار لازم 

طرز تهیه:
ابتدا لبو را می شوییم و پوست آن را به صورت قشر نازکی می گیریم تا قرمزی آن از بین نرود، سپس آن را در ظرقی خرد می کنیم، سرکه و روغن زیتون و نمک را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آنکه لبو کاملا نرم شود و سپس ظرف را از روی اجاق بر می داریم و لبوها را خوب می کوبیم تا نرم و له شود و به صورت پوره درآید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :