آشپزی
1397/04/21 12:10

دلمه لپه

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده                          500 گرم

لپه                                            نصف پیمانه

برنج                                           1 پیمانه

پیاز                                            یک عدد متوسط

به                                             چهار عدد بزرگ

نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه             به مقدار لازم

روغن                                         به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا به را شسته داخلش را خالی کرده و کنار گذاشته، بعد پیاز خرد کرده و سرخ شده راه همراه گوشت چرخ کرده، تفت داده، سپس لپه و برنج نیمه پخت را داخل گوشت چرخ کرده با هم مخلوط کنید و خوب بهم بزنید. نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید. داخل به را پر از مواد کرده و بگذارید توی قابلمه تا پخته شود. حدود نیم ساعت بگذارید تا خوب پخته شود بعد از نیم ساعت دلمه شما آماده است.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :