آشپزی
1397/04/21 12:07

خمیر پیتزا

مواد لازم:

آرد                             2 فنجان

مایه خمیر                    3 قاشق سوپ خوری

نمک                           2/1 قاشق چای خوری

بکین پودر                     3/1 قاشق چای خوری

روغن                          4/1 فنجان


طرز تهیه:

مایه خمیر را با نصف فنجان آب ولرم مخلوط کرده و در محل گرمی به مدت 15 دقیقه قرار دهید. آرد و نمک و بکین پودر را با هم الک کرده با مایه خمیر و آب و روغن مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر بدست آید. سپس خمیر را در ظرف موردنظر پهن کرده، باید دقت شود که خمیر به طور یکسان و یک اندازه در ظرف پهن شود به مدت 30 الی 45 دقیقه آن را به حال خود رها کنید. آنگاه مواد را روی آن قرار دهید. ( قابل ذکر است که در صورت نبودن وقت کافی برای درست کردن خمیر می توانید از خمیر نان لواش نیز در این زمینه استفاده کرده و یا از خمیرهای آماده پیتزا که در سوپر مارکت ها موجود می باشد، استفاده نمایید و در صورتی که خودتان خمیر را درست می کنید با توجه به بکین پودر داخل آن، بسیار لذیذتر و مطبوع تر می گردد. دقت کنید پیتزاهای داخل این کتاب در هر حدود نیم ساعت می باشد و برای 2 الی 3 نفر است.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :