مواد لازم:
آرد 2 فنجان
مایه خمیر 3 قاشق سوپ خوری
نمک 2/1 قاشق چای خوری
بکین پودر 3/1 قاشق چای خوری
روغن 4/1 فنجان
طرز تهیه:
مایه خمیر را با نصف فنجان آب ولرم مخلوط کرده و در محل گرمی به مدت 15 دقیقه قرار دهید. آرد و نمک و بکین پودر را با هم الک کرده با مایه خمیر و آب و روغن مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر بدست آید. سپس خمیر را در ظرف موردنظر پهن کرده، باید دقت شود که خمیر به طور یکسان و یک اندازه در ظرف پهن شود به مدت 30 الی 45 دقیقه آن را به حال خود رها کنید. آنگاه مواد را روی آن قرار دهید. ( قابل ذکر است که در صورت نبودن وقت کافی برای درست کردن خمیر می توانید از خمیر نان لواش نیز در این زمینه استفاده کرده و یا از خمیرهای آماده پیتزا که در سوپر مارکت ها موجود می باشد، استفاده نمایید و در صورتی که خودتان خمیر را درست می کنید با توجه به بکین پودر داخل آن، بسیار لذیذتر و مطبوع تر می گردد. دقت کنید پیتزاهای داخل این کتاب در هر حدود نیم ساعت می باشد و برای 2 الی 3 نفر است.