مواد لازم:
بامیه 400 گرم
گوشت خورشتی 300 گرم
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
روغن به اندازه لازم
پیاز 2 عدد
آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه به اندازه لازم
سیر 3 حبه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم، سیر را کوبیده و همراه با فلفل به پیاز اضافه کرده، گوشت را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا سرح شوند. نمک و ادویه را اضافه کرده و بگذارید تا تفت بخورد. گوجه فرنگی ها را برش زده و روی گوشت بریزید و صبر کنید تا آب گوجه فرنگی تمام شود. سپس مقداری آب را به مواد بیافزایید و بامیه را همراه با رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا مواد خورش خوب پخته و جا بیفتد.