مواد لازم:
عدس |
|
1 فنجان |
کره |
|
1 قاشق چای خوری |
جعفری خرد شده |
|
1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ |
|
5 عدد |
زیره |
|
1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
ابتدا عدس را شسته، خیس کرده و با آب و نمک می پزیم. بعد صاف کرده، ته ظرفی را با کره چرب می کنیم و عدس را روی آن پهن می نماییم. به اندازه هر تخم مرغ، سوراخ هایی در عدسی ایجاد کرده و هر تخم مرغ را در یکی از آن سوراخ ها می شکنیم. زیره، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را داخل فر قرار می دهیم. در انتها جعفری خرد شده را به آن می افزاییم.