آشپزی
1397/04/21 09:42

نرگسی عدس

مواد لازم:

عدس    1 فنجان 
کره                    1 قاشق چای خوری 
جعفری خرد شده    1 قاشق چای خوری 
تخم مرغ    5 عدد 
زیره    1 قاشق چای خوری 
نمک و فلفل    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

ابتدا عدس را شسته، خیس کرده و با آب و نمک می پزیم. بعد صاف کرده، ته ظرفی را با کره چرب می کنیم و عدس را روی آن پهن می نماییم. به اندازه هر تخم مرغ، سوراخ هایی در عدسی ایجاد کرده و هر تخم مرغ را در یکی از آن سوراخ ها می شکنیم. زیره، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را داخل فر قرار می دهیم. در انتها جعفری خرد شده را به آن می افزاییم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :