آشپزی
1397/04/21 09:34

پتاژ آرتیشو

مواد لازم:

آب گوشت    نیم کیلو 
آرتیشو    50 گرم 
شیر    یک فنجان 
کره                             75 گرم 
خامه    50 گرم 
نمک و فلفل    به مقدار لازم 
آرد    2 قاشق سوپ خوری 
تخم مرغ    2 عدد 

.طرز تهیه:

ابتدا آرتیشو را در آب جوش و نمک ریخته، خوب پخته و آبکش می نماییم. از صافی رد کرده و کنار می گذاریم. آرد را در کره کمی سرخ کرده و آب گوشت را به آن افزوده و هم می زنیم. پس از جوش آمدن، شیر را به آن می افزاییم. زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و به مواد بالا می افزاییم و پس از 2 دقیقه از روی اجاق بر می داریم و نمک، فلفل و زرده آرتیشوها را درون پتاژ ریخته و هم می زنیم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :