مواد لازم:
آب گوشت |
|
نیم کیلو |
آرتیشو |
|
50 گرم |
شیر |
|
یک فنجان |
کره |
|
75 گرم |
خامه |
|
50 گرم |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
آرد |
|
2 قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ |
|
2 عدد |
.طرز تهیه:
ابتدا آرتیشو را در آب جوش و نمک ریخته، خوب پخته و آبکش می نماییم. از صافی رد کرده و کنار می گذاریم. آرد را در کره کمی سرخ کرده و آب گوشت را به آن افزوده و هم می زنیم. پس از جوش آمدن، شیر را به آن می افزاییم. زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و به مواد بالا می افزاییم و پس از 2 دقیقه از روی اجاق بر می داریم و نمک، فلفل و زرده آرتیشوها را درون پتاژ ریخته و هم می زنیم.